«Να δημιουργήσουμε τους επόμενους καλαθοσφαιριστές»

04/11/2015

Οι αναβαθμισμένες Ακαδημίες καλαθόσφαιρας του ΑΠΟΕΛ, η οργάνωση, η αξιοκρατία και γενικά η πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλους τους τομείς, υλοποίησαν τον αρχικό στόχο.

Περίπου 130 παιδιά (κορίτσια/αγόρια) εγγράφηκαν στις αναπτυξιακές ομάδες του ΑΠΟΕΛ και υποχρέωσαν τους υπεύθυνους να αναθεωρήσουν το στόχο σε 150 μέλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου, ο επικεφαλής των Ακαδημιών Αντώνης Ρουσάκης και πρόσθεσε «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν οι γονείς και τα παιδιά στις Ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ. Η αναγνώριση είναι πολύ σημαντικό στοιχείο και μας δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη, όρεξη και προοπτική για να συνεχίσουμε».

Ο κ. Ρουσάκης υπογράμμισε τα πολλά οφέλη που προσφέρουν οι Ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ.

«Βασικός στόχος είναι να δημιουργήσουμε τους επόμενους καλαθοσφαιριστές . Επιδιώκουμε να αξιοποιήσουμε το ταλέντο των παιδιών και να τους διδάξουμε τα μυστικά του αθλήματος.

Ο  ΑΠΟΕΛ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στο «ευ αγωνίζεσθαι». Εκπαιδεύουμε τα παιδιά να παίζουν δίκαια και να σέβονται τους συναθλητές, τους αντιπάλους και τους φιλάθλους.

Πιστεύουμε ότι είναι το πιο σημαντικό στοιχείο  στον αθλητισμό και πρέπει να το διαθέτουν οι πρωταγωνιστές προκειμένου να στέλνουν και τα απαραίτητα μηνύματα στην κοινωνία».

•    Οι ακαδημίες λειτουργούν σε κλιμάκια. Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει γήπεδα σε Ακρόπολη, Έγκωμη, Λατσιά, Γέρι και Λακατάμια.

•    Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα  99581246 και  99488845.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook