Να επιστρέψει στις νίκες

30/10/2015

Να κλείσει την κακή παρένθεση της προηγούμενης εβδομάδας και να επιστρέψει στις νίκες στοχεύει ο ΑΠΟΕΛ στον αποψινό αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πετόσφαιρας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο και θα αρχίσει στις 20:00.

Ο Δημήτρης Παμπακάς αντιμετωπίζει δυο σημαντικά προβλήματα τραυματισμού, αφού μετά τον Γαβριήλ Γεωργίου στη λίστα των απόντων προστέθηκε και ο Φάμπιο Χόστερ.

Οι υπόλοιποι δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να πάρουν τη νίκη.

Ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ ότι με σωστή τακτική και αυτοπεποίθηση, η ομάδα έχει τις δυνατότητες να πάρει το ζητούμενο.

«Η Σαλαμίνα είναι επικίνδυνη ομάδα, αλλά με σωστή τακτική και αυτοπεποίθηση, έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε τη νίκη. Μελετήσαμε τον αντίπαλο και πάμε κατάλληλα προετοιμασμένοι στο αποψινό παιχνίδι. Δυστυχώς, μετά τον Γεωργίου εκτός αποστολής έμεινε και ο Φόστερ λόγω τραυματισμού. Παρ’ όλα αυτά, οι πετοσφαιριστές μας είναι αποφασισμένοι να καλύψουν τις απουσίες των συμπαιχτών τους και να επιστρέψουν στις επιτυχίες».

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER