Νέες διακρίσεις για τους ποδηλάτες μας

12/10/2020

Δύο πρώτες και δύο τρίτες θέσεις ήταν ο απολογισμός της συμμετοχής αθλητών του τμήματος ποδηλασίας του Σωματείου μας στον 7ο αγώνα δρόμου παγκύπριου κυπέλλου από το Σωματείο «Ευαγόρας Παλλικαρίδης», που διεξήχθη της Κυριακή 11 Οκτωβρίου. Η ομάδα μας, κέρδισε και το overall στην κατηγορία master αντρών.

Την ομάδα ποδηλασίας του ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησαν οκτώ αθλητές, τέσσερις εκ των οποίων διακρίθηκαν, κατακτώντας δύο πρώτες και δύο τρίτες θέσεις.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνος Αντωνίου και ο Πολύβιος Γρηγοριάδης, κατέκτησαν την 1η θέση στις κατηγορίες master 1 και master 3, αντίστοιχα. Επιπρόσθετα, ο Πολύβιος Γρηγοριάδης σημείωσε και την μεγαλύτερη διάκριση για την ομάδα μας, αφού κατέκτησε και την πρώτη θέση overall στις κατηγορίες master.

Τις τρίτες θέσεις για την ομάδα μας κατέκτησαν ο Κώστας Ψυσιής και ο Κωνσταντίνος Κολοκασίδης, στις κατηγορίες master 3 και cfa αντίστοιχα.

Το τμήμα ποδηλασίας στηρίζουν οι: M Poumpouris ELECTRICAL,BDSWISS, PERCINDOL, CVS CONSTRUCTION, IDS, DIMCO VITABIOTICS CYCLO SHOP, WINMASTER, ACS COURIER, DELORBIS, GARMIN CYPRUS MAOURISOIKOSET.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook