Ο ΑΠΟΕΛ σε Αθαλάσσα και Θεσσαλονίκη!

12/10/2015

Εννέα δρομείς του ΑΠΟΕΛ έλαβαν μέρος στον πρώτο βραδινό αγώνα «Hellenic Bank Running Under the Moon», που διεξήχθη το προηγούμενο Σάββατο στο πάρκο της Αθαλάσσας στη Λευκωσία. Αν και η διοργάνωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, οι  αθλητές μας είχαν αξιοπρεπή παρουσία στα αγωνίσματα των πέντε και δέκα χιλιομέτρων.

Παράλληλα, οι αγώνες αποτέλεσαν και μια καλή προπόνηση για τους επερχόμενους σημαντικούς αγώνες που θα λάβουν χώρα τον Νοέμβριο, σε Αθήνα και Πάφο.

Την ομάδα μας εκπροσώπησαν οι:

Μάριος Γεωργίου

Χριστόδουλος Παπαευτυχίου

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Αντρέας Ανατολίτης

Δημήτρης Δημητρίου

Σίμων Σίμωνος

Γιώργος Δρουσιώτης

Μιχαήλ Αγκαστινιώτου Ελένη

Μουρατίδου Ανθή

Ο ΑΠΟΕΛ και στη Θεσσαλονίκη

Ο ΑΠΟΕΛ δεν περιορίστηκε μόνο εντός συνόρων. Ο δρομέας μας, ο Χρήστος Κούλας έτρεξε στο γνωστό πλέον αγώνα του βραδινού Ημιμαραθωνίου στη Θεσσαλονίκη. Με τη συμμετοχή 21000 αθλητών σε όλα τα αγωνίσματα (αριθμός που αποτελεί ρεκόρ) και υπό συνεχή βροχή και αέρα, ο Χρήστος τερμάτισε στην 540η θέση σε σύνολο 4205 δρομέων με χρόνο 1:38:55. Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους έλαβαν μέρος και πρωταθλητές μεγάλων αποστάσεων, ολυμπιονίκες διαφόρων αθλημάτων και παραολυμπιονικές. Αν και σημασία είχε μόνο η συμμετοχή και ο τερματισμός, η παρουσία του αθλητή μας ήταν πολύ αξιόλογη, λαμβάνοντας υπόψη και τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε λίγες μέρες πριν τον αγώνα.

Επόμενος στόχος η παρουσία στον Ημιμαραθώνιο Αφροδίτης στην Πάφο τον Νοέμβριο.

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER