Ο ΑΠΟΕΛ σε Λύμπια και Στρόβολο

15/05/2017

Με δύο αγώνες συνεχίστηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου η δράση του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Τρέχω για τον συνάνθρωπο μου – American Academy

Το απόγευμα του Σαββάτου διεξήχθη κατά μήκος του γραμμικού πάρκου Πεδιαίου ποταμού ο 3ος ετήσιος αγώνας 5χλμ «Τρέχω για τον συνάνθρωπο μου». Τα έσοδα διατέθηκαν στο φιλανθρωπικό οργανισμό «Αγκαλιάζω» και το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ ήταν επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Το Σωματείο μας εκπροσώπησαν οι Νέαρχος Λαμπρινός, Χριστόδουλος Παπαευτυχίου, Ιωάννης Παπαευτυχίου και Στέλιος Στυλιανού. Αξιοσημείωτος γεγονός αποτελεί η μεταπήδηση του νεαρού αθλητή μας Ιωάννη (12ετών) από τους παιδικούς αγώνες στις κανονικές αποστάσεις. Ο Ιωάννης κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία κάτω των 18 ετών!

Epifania Run - Λύμπια

Το πρωί της Κυριακής έλαβε χώρα στο χωριό Λύμπια ο αγώνας δρόμου «Epifania Run» απόστασης 3 και 5 χιλιομέτρων.

Ο συγκεκριμένος αγώνας διοργανώθηκε για 1η φορά σε μια διαδρομή φυσικής ομορφιάς κοντά στο χωριό Λύμπια. Με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ έτρεξαν οι  Δημήτρης Δημητρίου, Νέαρχος Λαμπρινός και Χριστόδουλος Παπαευτυχίου.

Ο Λαμπρινός κατέλαβε την 3η θέση στη γενική κατάταξη στην απόσταση των 5χλμ και ο Χριστόδουλος Παπαευτυχίου τερμάτισε 3ος στον αγώνα των 3 χιλιομέτρων.

Επόμενοι αγώνες:

Την Κυριακή 28 Μαΐου το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ θα συμμετάσχει στον ορεινό αγώνα δρόμου «Compressport Atsas Mountain Race» απόστασης 7χλμ. και στον Ημιαραθώνιο (21.1χλμ) του ορεινού χωριού Άγιος Θεόδωρος Σολέας. Το τμήμα μας  είναι εκ των υποστηρικτών της διοργάνωσης.

Την ίδια μέρα θα διεξαχθεί στη Λεμεσό αγώνας ομαδικής σκυταλοδρομίας 4x4χλμ. «Run4All»  με εκκίνηση την πλατεία πανεπιστημίου παρά το ΤΕ.ΠΑ.Κ.

Σε αυτό τον ιδιόμορφο αγώνα οι δρομείς αγωνίζονται ομαδικά υπό μορφή σκυταλοδρομίας. Οι ομάδες απαρτίζονται από 4 άτομα (μικτού φύλου) και ο κάθε δρομέας θα διανύσει 4χλμ. (σύνολο 16).

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη

Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο  22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER