Ο ΑΠΟΕΛ σε Βαρκελώνη, Τρίκαλα, Μεσσηνία και Λευκωσία

14/03/2017

Πολύ έντονη δραστηριότητα είχε το προηγούμενο σαββατοκύριακο το τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ. Το Σωματείο μας εκπροσωπήθηκε σε τέσσερεις αγώνες, με τον πιο σημαντικό τον Μαραθώνιο της Βαρκελώνης «Zurich Marato Barcelona». Επίσης, οι γαλαζοκιτρίνοι δρομείς έτρεξαν σε Τρίκαλα, Μεσσηνία και Λευκωσία.

Μαραθώνιος Βαρκελώνης
Ο Μάρκος Χριστοδουλίδης εκπροσώπησε τον ΑΠΟΕΛ στον Διεθνή Μαραθώνιο της Βαρκελώνης, ο οποίος θεωρείται από τους πιο γνωστούς στην  Ευρώπη, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 16 χιλιάδες. Ο Μάρκος, αν και ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο δεν τα παράτησε και κατάφερε να τερματίσει στον έβδομο κατά σειρά Μαραθώνιο που λαμβάνει μέρος! Χρησιμοποιώντας, την εμπειρία του και τα μεγάλα ψυχικά αποθέματα που διαθέτει, πέρασε από την γραμμή του τερματισμού μετά από 4 ώρες και 37 λεπτά. Πλέον, προέχει η ξεκούραση και η αποκατάσταση του αθλητή μας.Τρίκαλα
Στα Τρίκαλα ο νέος δρομέας του τμήματος Ηλίας Σεργίου, έτρεξε σε έναν από τους πιο γνωστούς Ημιμαραθωνίους της Ελλάδας, τον «10ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας Τρικάλων 2017». Ο Ηλία ακολούθησε μια δύσκολη προετοιμασία με απρόοπτα, ωστόσο τερμάτισε σε 1 ώρα και 47 λεπτά.

Λευκωσία
Την Κυριακή επίσης έλαβε χώρα ακόμη ένας αγώνας, στη Λευκωσία αυτή τη φορά, ο αγώνας δρόμου κα πεζοπορίας «Τρέχω-Περπατώ με τον Κύπριο Ολυμπιονίκη». Για τον ΑΠΟΕΛ έτρεξαν οι Σίμωνος Σίμων, Μουρατίδου Σίμωνος Ανθή και Καμένος Παναγιώτης.Στην Κατηγορία Γυναικών η Μουρατίδου Σίμωνος Ανθή τερμάτισε πρώτη, ενώ την 1η θέση κατέλαβε και ο Καμένος Παναγιώτης στην Κατηγορία Ανδρών. Ο Σίμωνος Σίμων πήρε την 3η θέση. Σημαντικές διακρίσεις για ακόμη μια φορά από τους δρομείς μας.

Μεσσηνία
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε και σε ένα πολύ καλό φίλο και δρομέα από την Ελλάδα, τον Γιώργο Πική που με δική του πρωτοβουλία, προμηθεύτηκε φανέλες του τμήματος ΑΠΟΕΛ και έτρεξε μαζί με ακόμα δύο φίλους δρομείς, στον αγώνα 10χλμ στην Μεσσηνία.

Επόμενος αγώνας
Επόμενος σημαντικός αγώνας ο Μαραθώνιος Λεμεσού την Κυριακή 19 Μαρτίου. Το τμήμα μας θα συμμετάσχει σε όλες τις αποστάσεις και δώσει το παρόν από το πρωί της Κυριακής στο χώρο της εκκίνησης με δικό του περίπτερο. Καλούμε όλους τους ΑΠΟΕΛίστες να έρθουν να γνωρίσουν και να τρέξουν μαζί με τους γαλαζοκίτρινους δρομείς.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη
Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο  22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στην ιστοσελίδα www.sport-supporter.net και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα μας.

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER