Ο ΑΠΟΕΛ στο «Γύρο της Πέγειας»

05/05/2017

 Τρεις γαλαζοκίτρινοι δρομείς εκπροσώπησαν τον ΑΠΟΕΛ στο «Γύρο της Πέγειας», ο οποίος έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο 29 Απριλίου. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Δήμο Πέγειας σε συνεργασία με το Σωματείο Δρομέων Περικλής Δημητρίου.

Πέραν των 200 δρομέων, ανάμεσα τους και τρεις γαλαζοκίτρινοι, έτρεξαν στο συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά και φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός. Οι Χριστόδουλος Παπαευτυχίου και Παναγιώτης Παναγίδης είχαν αρκετά καλή παρουσία στη διαδρομή των 10 χλμ. και διακρίθηκαν στις ηλικιακές κατηγορίες τους. Στον παιδικό αγώνα τον ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησε ο νεαρός δρομέας μας Ιωάννης Παπαευτυχίου.

Επόμενος αγώνας

Την προσεχή Κυριακή 07 Μαΐου το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ θα λάβει μέρος στον αγώνα δρόμου «Omodos Cross Xenion Race», απόστασης 10 χλμ. στο χωριό Όμοδος.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη
Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ μέσα από τις συνεχείς του παρουσίες και επιτυχίες  σε αγώνες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό καταξιώνεται ως ένα από τα πιο δυνατά δρομικά σύνολα στην Κύπρο. Είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο  22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER