Ο ΑΠΟΕΛ στον Μαραθώνιο του Σικάγο!

10/10/2018

 Γεμάτο ήταν το περασμένο σαββατοκύριακο (06-07/10) το πρόγραμμα του ακούραστου τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ. Η παρουσία που ξεχώρισε, έλαβε χώρα στις ΗΠΑ, όπου οι Λίνος και Θέμης εκπροσώπησαν τον Θρύλο στον Μαραθώνιο του Σικάγο.

Bank of America Chicago Marathon – Αμερική

Την Κυριακή 07 Οκτωβρίου οι δρομείς του ΑΠΟΕΛ Λεωνίδας «Λίνος» Μαραγκός και Θέμης Καλογέρης εκπροσώπησαν τον ΑΠΟΕΛ στο φημισμένο Μαραθώνιο του Σικάγο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ο οποίος συγκαταλέγεται στους έξι σπουδαιότερους του κόσμου (major 6 marathons). Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, τη βροχή και το δυνατό άνεμο, οι δυο αθλητές μας, έδωσαν τα πάντα και τίμησε σε ακόμα έναν Μαραθώνιο τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.  

Μετά και το Σικάγο, το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ εκπροσωπήθηκε στους 5 από τους 6 σημαντικότερους ανά τον κόσμο Μαραθώνιους.

Το Σάββατο 06 Οκτωβρίου στον μικρότερο αγώνα «Breakfast Run»,  απόστασης 5χλμ., είχαμε τη συμμετοχή του Μιχάλη Καλογέρη. Ο νεαρός αθλητής μας απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες σ’ ένα διεθνή αγώνα τον οποίο θα θυμάται για πολλά χρόνια.

Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν μια παράπλευρη εκδήλωση της διοργάνωσης του μαραθωνίου του Σικάγο.

Ημιμαραθώνιος «Στα Χνάρια του Παυσανία» - Ελευσίνα, Ελλάδα

Την ίδια ημέρα ο Μιχάλης Ρούσος εκπροσώπησε το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ στον Ημιμαραθώνιο, με εκκίνηση την Ελευσίνα και τερματισμό τα Μέγαρα στη δυτική Αττική.

Race for the cure – Αθήνα, Ελλάδα

Οι αθλητές μας Στέλιος Τσιάρτας και Τάσος Τσερώνης αγωνίστηκαν στο φιλανθρωπικό αγώνα απόστασης 5χλμ. «10th Race for the cure», τον οποίο διοργανώνει η οργάνωση «Άλμα Ζωής» στην Αθήνα. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Στέλιος Τσιάρτας κατέκτησε την 5 θέση της Γενικής Κατάταξης σε σύνολο 5,000 δρομέων.

«Τρέχοντας με τους βατραχανθρώπους» – Ναυτική βάση στο Μαρί

Αρκετοί δρομείς του ΑΠΟΕΛ συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου απόστασης 5χλμ. που διοργανώθηκε από το σύνδεσμο εφέδρων βατραχανθρώπων στη ναυτική βάση στο Μαρί.

Επόμενοι αγώνες:

Σάββατο 13 Οκτωβρίου

Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Γραμμικό πάρκο Πεδιαίου ποταμού

Κυριακή 14 

Ημιμαραθώνιος «Royal Parks» στο Λονδίνο

«Κυριακίδεια» στο χωριό Στατός-Άγιος Φώτιος στην Πάφο

«Ipsonas is running for you» στον Ύψωνα

Φιλανθρωπικός αγώνας «Run 2 Fight CY» στη Λεμεσό

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη
Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

Βρείτε μας στο Facebook στη σελίδα «APOEL runners – ΑΠΟΕΛ τμήμα δρομέων» και στο Instagram «apoel_runners»

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook