Ο Αυτοκράτορας επέστρεψε στο θρόνο του!

03/05/2018

Ο Αυτοκράτορας επέστρεψε στο θρόνο του. Η ομάδα μας κέρδισε την Ομόνοια στο Λευκόθεο με 10-6, έκανε το 3-0 στις νίκες και κατέκτησε το πρωτάθλημα Futsal της περιόδου 2017/18. Το τέταρτο τρόπαιο στα έξι χρόνια λειτουργίας του τμήματος. Τα τέρματα σημειώθηκαν από τους Ιακώβου (3), Ομήρου (2), Κωνσταντίνου, Sorocaba, Leo, Matheus και αυτογκόλ. Η διοίκηση και η ομάδα ευχαριστεί και υποκλίνεται στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που δεν σταμάτησε λεπτό να ενθαρρύνει και να σπρώχνει τους φουτσαλιστές προς τη νίκη τίτλου. 

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δεν έδειξε καμία διάθεση να δώσει παράταση στη στέψη. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστική. Σκόραρε το ένα τέρμα μετά το άλλο και μετέτρεψε τον αγώνα σε πάρτι τίτλου. Ο χορός των τερμάτων άνοιξε στο 3ο λεπτό από τον Sorocaba και συνεχίστηκε με αυτογκόλ, δυο τέρματα από τον Ιακώβου και από ένα του Leo και Κωνσταντίνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε ελαφρώς χαλαρή και ο αντίπαλος μείωσε σε 6-4. Η ομάδα μας ανέβασε ρυθμούς, σημείωσε ακόμη τέσσερα τέρματα με τους Ιακώβου, Matheus και Ομήρου (2) και πήρε πανηγυρική νίκη τίτλου με 10-6.

Με το σφύριγμα της λήξης, το πάρτι στο παρκέ και στις κερκίδες συνεχίστηκε.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook