Οι δηλώσεις για τον τελικό κυπέλλου Futsal

10/04/2019

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΟΠ η διάσκεψη Τύπου για τον αυριανό τελικό κυπέλλου Futsal ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ που θα λάβει χώρα στο «Κίτιον» στις 19:00.

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ παρευρέθηκαν και μίλησαν ο υπεύθυνος του τμήματος κ. Παναγιώτης Παναγιώτου, ο προπονητής κ. Γιάννος Μυλωνάς και ο αρχηγός της ομάδας Σάββας Ομήρου.

Παναγιώτης Παναγιώτου: «Πήγαινα για την ομάδα και τον κόσμο»

«Είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει στον τελικό ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια. Τα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια είναι από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια ακόμα και σε φιλικά. Ο κόσμος θα δει υψηλού επιπέδου φούτσαλ από τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Σεβόμαστε την Ομόνοια και έτσι θα την αντιμετωπίσουμε. Δυστυχώς αγωνιζόμαστε με 10-15 άτομα στις κερκίδες και αυτοί είναι συγγενείς των παικτών. Πρέπει να βρεθεί μια λύση για την κάρτα. Πρέπει να βρεθεί μια λύση με την κάρτα οπαδού. Εγώ όταν ήμουν μικρός πήγαινα στο γήπεδο και αγόραζα εισιτήριο, 50% για να δω την ομάδα και 50% για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Να γίνει ένας ωραίος τελικός και ο καλύτερος ας κερδίσει».

 Γιάννος Μυλωνάς: «Για το τρόπαιο και τη ψυχολογία»

 «Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε με τέτοιο αντίπαλο και στον τελικό Πρωταθλήματος και στον τελικό Κυπέλλου. Είναι μια ομάδα που σεβόμαστε και στο γήπεδο μαζί μας, θα προσφέρουμε και θέαμα. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο για να μπούμε και με καλή ψυχολογία στους τελικούς Πρωταθλήματος. Θέλουμε να δούμε κόσμο στο γήπεδο για να το απολαύσουν όσοι έρθουν στο γήπεδο και από την τηλεόραση. Καλή επιτυχία στην ομάδα μου και στην Ομόνοια, και να δούμε ένα ωραίο τελικό».

Σάββας Ομήρου: «Στις λεπτομέρειες»

«Συγχαίρω την Ομόνοια που ήρθε μέχρι τον τελικό. Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ένας από τους δύο βασικούς μας στόχους μας. Ο άλλος είναι το πρωτάθλημα που παίζουμε ξανά με την Ομόνοια. Τα παιχνίδια ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια είναι πάντα στην κόψη του ξυραφιού και κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αυτός με τα λιγότερα λάθη και αυτός που το θέλει περισσότερο θα το πάρει».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook