Πανέτοιμος για το ντέρμπι!

09/02/2018

Μετά από δύο σερί παιχνίδια εκτός έδρας από τα οποία η ομάδα χειροσφαίρισης του Σωματείου μας πήρε το απόλυτο των βαθμών, σήμερα στις 20:00 υποδέχεται στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α΄ Κατηγορίας τον Παρνασσό στο Λύκειο Στροβόλου.

Η ομάδας μας, ξεκίνησε ιδανικά το 2018 αφού επικράτησε εκτός έδρας της Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου και του Προοδευτικού, ανέβηκε στην 3η θέση και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Απέναντι στον πρωτοπόρο Παρνασσό έχει την δυνατότητα να μετρήσει δυνάμεις και να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα κόντρα σ’ ένα αντίπαλο ο οποίος στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις κέρδισε την ομάδα μας ισάριθμες φορές.

Γι’ αυτό και το κίνητρο για τους παίκτες του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου του προπονητή της ομάδας μας είναι τεράστιο ώστε να πάρουν ρεβάνς δίνοντας παράλληλα ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00, στο Λύκειο Στροβόλου και η παρουσία των φίλων της ομάδας μας είναι επιτακτική ώστε να νιώσουν και οι χειροσφαιριστές μας τον ξεχωριστό παλμό που δίνουν οι πορτοκαλί στα παιχνίδια του θρύλου.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook