Πανέτοιμος για την πρεμιέρα

01/10/2015

Η πρεμιέρα του Α Ομίλου του UEFA Futsal Cup έφτασε και ο ΑΠΟΕΛ δηλώνει πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση. Το απόγευμα της Πέμπτης (01/10 - 18:00)), η ομάδα μας θα φιλοξενήσει τη Georgians στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» και θέλει τη νίκη για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης και ταυτόχρονα τη ψυχολογία για τη συνέχεια του θεσμού. 

Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και τη μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές του Τόμι Χρυσοστόμου στοχεύουν σε ακόμα μια επιτυχία που πιθανόν να αποδειχθεί πάρα πολύ σημαντική. 

Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος για την υπέρβαση. Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές προετοιμάστηκαν κατάλληλα για τον απογευματινό αγώνα, αλλά χρειάζονται και τη στήριξη του κόσμου. 

Το κάλεσμα της διοίκησης, του προπονητή και των ποδοσφαιριστών στάλθηκε και τωρα έφτασε η σειρά του κόσμου να ανταποκριθεί. 

Άπαντες γνωρίζουν την τεράστια δυναμική που προσφέρει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ και τα εμπόδια που βάζει στον εκάστοτε αντίπαλο. 

Ελάτε λοιπόν να σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη και μετά το τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε τη νέα επιτυχία του ΑΠΟΕΛ. 

Γενική είσοδος στα 5 ευρώ, παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER