Πίστη για τελικό!

18/05/2018

Ο ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ καλείται σήμερα να γράψει ιστορία και να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στον μεγάλο τελικό της χειροσφαίρισης. Κόντρα στον Παρνασσό (18:00, κλειστό Αγίου Δομετίου) η ομάδα μας καλείται να κάνει μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση, κόντρα στη δευτεραθλήτρια ομάδα του πρωταθλήματος και να πάρει αυτός το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής. 

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου εδώ και μια βδομάδα προσπάθησε να προετοίμασασει όσο καλύτερα μπορούσε την ομάδα για το σημαντικό αυτό παιχνίδι. Βασικές μονάδες επέστρεψαν στην ενεργό δράση και όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι για το απογευματινό ραντεβού. Στις τέσσερις φετινές μας αναμετρήσεις με τον Παρνασσό η ομάδα είχε μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Σήμερα, επικρατεί αισιοδοξία ότι θα πάρουμε την πρώτη μας νίκη απέναντι στον Παρνασσό, η οποία θα είναι και η πιο σημαντική.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 στο κλειστό του Αγίου Δομετίου με την είσοδο να είναι δωρεάν για τους φίλους της ομάδας μας που καλούνται να δώσουν παρών τους και να στηρίξουν τις προσπάθειες των χειροσφαιριστών μας. Στις 20:00 ο άλλος ημιτελικός με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου να αγωνίζεται με το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς. 

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook