Πολλές διακρίσεις στον 9ο αγώνα Κυπέλλου

01/10/2018

Πολλές διακρίσεις είχε ο ΑΠΟΕΛ στον 9ο αγώνα Κυπέλλου Δρόμου «AlambraRoadRace» που διεξήχθη την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Αλάμπρα.

Η γαλαζοκίτρινη ποδηλατική ομάδα εκπροσωπήθηκε από 14 αθλητές, εκ των οποίων οι εφτά ανέβηκαν στο βάθρο. Δυο φορές στο υψηλότερο σκαλοπάτι, δυο στο δεύτερο και τρεις στο τρίτο.

Την 1η θέση κατέκτησαν η Anastasia Chulkova στην κατηγορία Woman Elite και ο Πολύβιος Γρηγοριάδης στην κατηγορία Master 3.

Ο αρχηγός του τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου και ο Κωνσταντίνος Νίκου τερμάτισαν 2οι στην κατηγορία Master 1 και Men Elite αντίστοιχα.

Οι Κυριάκος Λακκοτρύπης (Master 1), Κώστας Ριαλάς (Master 3) και Γρηγόρης Σταύρου (CFA 40+) κατέλαβαν την 3η θέση. 

Κύριοι χορηγοί της ομάδας είναι η BD Swiss, τα συμπληρώματα Vita Biotics και το κατάστημα Cyclo. Χορηγοί είναι επίσης το Perskindol, η M. Poumpouris electrical, το Pilides Eyeland και η ACS Courier.

Υποστηρίζουν η ΗΡΑ Constructions, τα ελαστικά Vitoria, η Garmin Cyprus, η DIMCO, το κτηματομεσιτικό REACT, το τυπογραφείο Cassoulides Master Printers, το περίπτερο Break Time, η G&P Studio και το Alexandrion Group.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook