Προνομιακές τιμές στο Eurogym για φίλους του ΑΠΟΕΛ

07/02/2018

Απευθύνεται τόσο στις οικογένειες των αθλητών των ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ όσο και τα μέλη του Σωματείου.
-------------------------------------------------

To Eurogym, ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες του ΑΠΟΕΛ, έχει ετοιμάσει μία δελεαστική προσφορά για τους φίλους της ομάδας. Η προσφορά αυτή χωρίζεται σε δύο σκέλη και αφορά:

Α) Οικογενειακό Πακέτο για γονείς που τα παιδιά τους είναι στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ:

- €70 / μήνα ανά ζευγάρι (επιπρόσθετη χρέωση €15 ανά παιδί άνω των 12 ετών | παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν *)

Β) Αποκλειστικά στα μέλη του ΑΠΟΕΛ, για κατόχους Super Season και για γονείς που τα παιδιά τους είναι στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ: - €100 ανά τετράμηνο

To γυμναστήριο Eurogym, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα γυμναστήρια της Λευκωσίας που λειτουργεί από το 1992, διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες του νησιού. Για τα μέλη του γυμναστηρίου υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα προγράμματα και τάξεις στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν. Γυμναστική, υγεία και διασκέδαση είναι το τρίπτυχο στο οποίο πιστεύουν όσοι εργάζονται στο Eurogym.

Η συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ υφίσταται εδώ και τρία χρόνια, με τους αθλητές της ομάδας να εμπιστεύονται το Eurogym για την καθημερινή τους εκγύμναση.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 70006080 και στην ιστοσελίδα www.eurogym.com.cy.

* για παιδιά κάτω των 12 ετών υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα ανάλογα με τις ηλικίες τους, εντός της αίθουσας του γυμναστηρίου. Οι τάξεις που μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά είναι: 15:30-16:30 (4-8 χρονών) και 16:30-17:30 (8-12 χρονών).

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook