Πρωτάθλημα με πρωταγωνιστή τον αρχηγό

15/10/2020

Τεράστιες επιτυχίες κατέγραψε η ομάδα ποδηλασίας του ΑΠΟΕΛ στο παγκύπριο πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης, από την κυπριακή ομοσπονδία ποδηλασίας, που διεξήχθηκε την Τετάρτη.

Η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από τέσσερις αθλητές, τρεις εκ των οποίων διακρίθηκαν, κατακτώντας δύο πρώτες και μία δεύτερη θέση.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία master 1 και στέφθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής Κύπρου, αφού ήταν ο γρηγορότερος αθλητής απ’ όλες τις κατηγοριες master.

Παράλληλα, ο Πολύβιος Γρηγοριάδης και ο Κώστας Ψυσιής κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, στην κατηγορία master 3, ενώ άξιος συγχαρητηρίων για την πολύ καλή παρουσία του στον αγώνα είναι βεβαίως και ο τέταρτος της… παρέας Κωνσταντίνος Θυμίδης.

Όσον αφορά το ομαδικό κομμάτι, η ομάδα μας κατέκτησε το πρωτάθλημα και στο ομαδικό master, αφού ο Αντωνίου, Γρηγοριάδης και Ψυσιής μάζεψαν τους περισσότερους βαθμούς.

Την Κυριακή θα διεξαχθεί το παγκύπριο πρωτάθλημα αγώνα δρόμου, όπου την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν πέντε αθλητές, έχοντας ως στόχο την κατάκτησή του για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Το τμήμα ποδηλασίας στηρίζουν: οι M Poumpouris ELECTRICAL,BDSWISS, PERCINDOL, CVS CONSTRUCTION, IDS, DIMCO VITABIOTICS CYCLO SHOP, WINMASTER, ACS COURIER, DELORBIS, GARMIN CYPRUS MAOURISOIKOSET.

«Κάτι με έσπρωχνε μπροστά…»
Σε δύο γλυκές ψυχούλες που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα αφιέρωσε την μεγάλη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που χαρακτήρισε ως τον κυριότερο στόχο της χρονιάς ο οποίος επιτεύχθηκε, ο αρχηγός της ομάδας μας Κωνσταντίνος Αντωνίου.

Τα λόγια του για τον Μαρίνο και την Παντελία, συγκινούν: «Τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής στην ατομική χρονομέτρηση. Στον σημερινό αγώνα κάτι με έσπρωχνε μπροστά, κάτι μου έδωσε περισσότερη δύναμη. Σήμερα έτρεχα για τον Μαρίνο και την Παντελία.

Δυο αδελφάκια ψυχούλες γλυκές, που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. Αυτά και οι γονείς τους, είναι για εμένα οι πρωταθλητές της ζωής στον καθημερινό τους αγώνα.

Την φανέλα του πρωταθλητή θα την παραδώσω σε αυτά και την οικογένειά τους γιατί πρωταθλητές είναι αυτοί. Ευχαριστώ Μαρίνο και Παντελία που με βοηθήσατε σήμερα. Ευχαριστώ Μαρίνο και Παντελία για τα μαθήματα ζωής που παραδίδεται καθημερινά σε όλους μας.

Τέλος, ευχαριστώ όλους τους χορηγούς της ομάδας μου. #cycloshop #perskindol #cycling #garmincyprus #monoapoel #apoelcycling #giantbikes #gianttrinity #acs #maourisoikoset #giantpropel #bdswiss #vitabiotics #winmasters #cvs #dimco #soksupplements #ids #mpoumpouriselectrical #apoelnicosia #cypruscycling #timetrial».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook