Το πρωτάθλημα στον κάτοχο του!

24/03/2016

Περίπου 500 φίλοι του ΑΠΟΕΛ παρακολούθησαν τον αγώνα της ομάδας με αντίπαλο την Ανόρθωση, ο οποίος συνδυάστηκε με την επίσημη στέψη του πρωταθλητή Σάλας της περιόδου 2015/16. Για την ιστορία οι γαλαζοκίτρινοι εξήλθαν ισόπαλοι 3-3 με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Το 3ο συναπτό πρωτάθλημα Σάλας με κάθε επισημότητα πανηγυρίζει από το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα μας. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δήλωσε παρών στην απονομή και επιβράβευσε τη δύσκολη και μακρά προσπάθεια αρκετών μηνών. Χειροκρότησε και αποθέωσε τους πρωταγωνιστές που πρόσθεσαν το 151ο τρόπαιο στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ μας.

Η διοίκηση στέλνει συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν για να κατακτηθεί το φετινό πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά τον υπέροχο κόσμο του ΑΠΟΕΛ για τη συμπαράσταση του και την αθλητοπρεπή συμπεριφορά που έδειξε κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Οι προκλήσεις της φετινής χρονιάς δεν τελείωσαν. Απομένουν ακόμα δυο παιχνίδια για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και οι ποδοσφαιριστές του Τόμι Χρυσοστόμου στοχεύουν να τα κερδίσουν για να ολοκληρώσουν το μαραθώνιο αήττητοι!

Ταυτόχρονα, στις 22 Απριλίου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στον τελικό κυπέλλου Σάλας την Ανόρθωση και στην προσπάθεια για κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου, οι ποδοσφαιριστές μας θα χρειαστούν τη στήριξη του κόσμου του ΑΠΟΕΛ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον τελικό θα δημοσιευτούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER