Πρωταθλητής ο Κυριάκος Λακκοτρύπης

23/07/2018

Πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση, ήταν ο απολογισμός του ΑΠΟΕΛ στο παγκύπριο πρωτάθλημα ορεινής Ποδηλασίας (XCΟ) που διεξήχθη την Κυριακή 22 Ιουλίου στο Τρόοδος.

Το τμήμα του ΑΠΟΕΛ έλαβε μέρος με τέσσερις ποδηλάτες και οι τρεις διακρίθηκαν. Οι συμμετέχοντες θα ήταν περισσότεροι, αλλά οι τραυματισμοί των Σάββα Ζένιου και Κωνσταντίνου Θυμίδη περιόρισαν τον αριθμό.

Στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου ανέβηκε ο Κυριάκος Λακκοτρύπης. Ο αθλητής μας μετά από πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Master 1 και Overall Master και στέφθηκε πρωταθλητής Κύπρου 2018.

Η Ελένη Αντρέου τερμάτισε 2η στην κατηγορία Κορασίδες και ο Βάσσος Αντρέου κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία Master 2.

Ο Λοΐζος Χατζηπαυλής έκανε αρκετά καλό αγώνα, ωστόσο έχασε μια θέση για το βάθρο στις λεπτομέρειες. Τερμάτισε στην 5η θέση.

Κύριοι χορηγοί της ομάδας είναι η BD Swiss, τα συμπληρώματα Vita Biotics και το κατάστημα Cyclo. Χορηγοί είναι επίσης το Perskindol, η M. Poumpouris electrical, το Pilides Eyeland και η ACS Courier.

Υποστηρίζουν η ΗΡΑ Constructions, τα ελαστικά Vitoria, η Garmin Cyprus, η DIMCO, το κτηματομεσιτικό REACT, το τυπογραφείο Cassoulides Master Printers, το περίπτερο Break Time, η G&P Studio και το Alexandrion Group.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook