Πρωταθλητής στο Μπόουλινγκ ο ΑΠΟΕΛ! (Δηλώσεις Κώστα Μίτσιγγα)

08/05/2018

Το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα πανηγυρίζει η ομάδα Μπόουλινγκ του ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας έπειτα από 20 αγωνιστικές, τερμάτισε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ετοιμάζεται για το παγκύπριο πρωτάθλημα που θα λάβει χώρα στις 13 Μαΐου.

Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία του τμήματος, η οποία πιστώνεται τόσο στον προπονητή Κώστα Μίτσιγγα που διαχειρίστηκε άψογα την ομάδα, αλλά και στους ίδιους τους αθλητές, οι οποίοι διατήρησαν σε υψηλά επίπεδα την απόδοση τους και οδήγησαν τον ΑΠΟΕΛ στην κατάκτηση του τίτλου.

Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του ΑΠΟΕΛ ο τεχνικός της ομάδας μας Κώστας Μίτσιγγας τόνισε για την χρονιά που ολοκληρώθηκε: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, η δυσκολότερη από όλες τις προηγούμενες. Η διοίκηση μας παραχώρησε όλα τα εχέγγυα για να διατηρήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο και να κατακτήσουμε τον τίτλο. Όλοι οι παίχτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Η ομάδα χρειάζεται ενδυνάμωση. Κάποιοι παίχτες θα αποχωρήσουν και θα πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλοι που θα οδηγήσουν την ομάδα σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Είναι τεράστια ευθύνη να εκπροσωπείς τον κορυφαίο Σύλλογο της Κύπρου και θα κάνουμε τα πάντα για να διατηρηθούμε στην κορυφή. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους μας στήριξαν σε αυτή τη διαδρομή. Τον πρόεδρο Χριστόφορο Ποταμίτη που ήταν πάντοτε δίπλα μας, το προσωπικό του Σωματείου, τους χορηγούς μας και φυσικά τους παίχτες».

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook