Πρώτες και τρίτη θέση στον 8ο αγώνα κυπέλλου

10/09/2018

Τρεις από τους εφτά ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ διακρίθηκαν στον 8ο αγώνα κυπέλλου που διεξήχθη την Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Παλαιχωρίου. Η ομάδα μας κατέκτησε 2 πρώτες και 1 τρίτη θέση.

Συγκεκριμένα στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου ανέβηκαν οι Κώστας Ψυσσιής και Πολύβιος Γρηγοριάδης στην κατηγορία Master 2 και Master 3 αντίστοιχα. Ο Βασίλης Παπαευσταθίου κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία Master 1.

Η ποδηλατική ομάδα του ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε με αρκετές απουσίες, αφού οι Σάββας Ζένιου, Κωνσταντίνος Θυμίδης, Κώστας Ριαλάς, Λοΐζος Χατζηπαυλής και Ελένη Ανδρέου αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Απών ήταν και ο αρχηγός του τμήματος Κωνσταντίνος Αντωνίου, ο οποίος εκπροσώπησε την Κύπρο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας σωμάτων ασφαλείας.  

Κύριοι χορηγοί της ομάδας είναι η BD Swiss, τα συμπληρώματα Vita Biotics και το κατάστημα Cyclo. Χορηγοί είναι επίσης το Perskindol, η M. Poumpouris electrical, το Pilides Eyeland και η ACS Courier.

Υποστηρίζουν η ΗΡΑ Constructions, τα ελαστικά Vitoria, η Garmin Cyprus, η DIMCO, το κτηματομεσιτικό REACT, το τυπογραφείο Cassoulides Master Printers, το περίπτερο Break Time, η G&P Studio και το Alexandrion Group.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook