Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του προέδρου Χριστόφορου Ποτάμιτη

31/12/2017

Αγαπητοι φίλοι και υπερήφανα μέλη του ΑΠΟΕΛ,

Σε λίγες ώρες θα υποδεχτούμε το νέο χρόνο και σας εύχομαι ολόψυχα στον κάθε ένα ξεχωριστά, να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Να έχετε υγεία, χαρά, ευτυχία και ότι άλλο επιθυμείτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Το 2018 ευχόμαστε να είναι καλύτερο και για όλα τα τμήματα του Σωματείου. Ο προηγούμενος χρόνος ήταν δύσκολος. Επιλέξαμε συνειδητά το δρόμο της αναδιοργάνωσης, οικονομικής εξυγίανσης και της σταθεροποίησης όλων των τμημάτων και βάλαμε τις σωστές βάσεις για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει ο πιο ενεργός αθλητικός οργανισμός στην Κύπρο που συντηρεί 13 τμήματα και απασχολεί εκατοντάδες αθλητές, μικρούς και μεγάλους.

Αναγνωρίζουμε τις απαιτήσεις της ιστορίας και του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, αναγνωρίζουμε τα όποια λάθη έγιναν και αναλαμβάνουμε την ευθύνη προσπαθώντας να διορθώνουμε τις οποίες ελλείψεις τυχόν υπάρχουν. Παρ' όλα αυτά υπήρξαν και αρκετά θετικά το 2017, όπως οι ευρωπαικές συμμετοχές της καλαθοσφαιρικής και της πετοσφαιρικής ομάδας μετά από πάρα πολλά χρόνια, και οι πολλες επιτυχίες στα αθλήματα της ποδηλασίας, του μπόουλινγκ, της τοξοβολίας, της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης.

Υποσχόμαστε όλοι ανεξαιρέτως, εγώ προσωπικά, η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές ότι θα δώσουμε τα πάντα για να κρατήσουμε το λάβαρο του ΑΠΟΕΛ ψηλά και να επιστρέψουμε και στους τίτλους.

Σ' αυτή τη δύσκολη, αλλά επιβεβλημένη προσπάθεια για το «ΑΠΟΕΛαρα Καθημερινά!» χρειαζόμαστε ΟΛΟΥΣ τους φίλους του ΑΠΟΕΛ ως συνοδοιπόρους. Δεν πρόκειται να κουραστούμε να το φωνάζουμε και να το επαναλαμβάνουμε ότι ο κόσμος είναι η δύναμη του τρισένδοξου αυτού Συλλόγου. Είναι και η ασπίδα του, που προστατεύει τα συμφέροντα του και διαλύει τις σκέψεις και τα σχέδια οποιουδήποτε που στοχεύει να βλάψει το Σωματείο ή τα τμήματα του.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη, τα μέλη του Δ.Σ και το προσωπικό της ποδοσφαιρικής εταιρείας ΑΠΟΕΛ για την πολύ καλή συνεργασία, αλλά και γενικότερα το ποδοσφαιρικό τμήμα που πρόσφερε και το 2017 ανεπανάληπτα συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας σε όλο τον κόσμο της ομάδας.

Καταλήγοντας, εκφράζω για ακόμη μια φορά την ελπίδα, την ευχή και τη νοσταλγία όλων των φίλων του ΑΠΟΕΛ. Το 2018 να φέρει την πολυπόθητη ελευθερία στην κατεχόμενη πατρίδας μας. Καλό νέο έτος σε όλο τον κόσμο και υγεία πάνω από όλα.

Πρόεδρος ΑΠΟΕΛ Χριστόφορος Ποταμίτης

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook