Σε Πάφο και Λευκωσία το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ

07/03/2016

Σε Πάφο και Λευκωσία συνεχίστηκε η δράση του τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ. Η παρουσία των γαλαζοκιτρίνων στο Μαραθώνιο Πάφου Logicom και στον Ημιμαραθώνιο του ΓΣΠ στέφθηκε με επιτυχία.

Μαραθώνιος Πάφου Logicom 2016

Απόλυτα πετυχημένη για ακόμα μια φορά ήταν η παρουσία του ΑΠΟΕΛ στο Μαραθώνιο Πάφου Logicom. Δέκα Δρομείς του Σωματείου μας έτρεξαν τις  αποστάσεις των 42, 21 και 10 χιλιομέτρων.

Στο Μαραθώνιο (42χλμ) εκπροσώπησαν τον ΑΠΟΕΛ, οι Μάριος Γεωργίου και Μιχάλης Ρούσσος. Στον Ημιμαραθώνιο (21χλμ) ο Χρίστος Κούλας και στη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων οι Αθηνά Παλαντζή, Παλαντζής Πόλυς, Σαλίδης Κωνσταντίνος, Θεμιστοκλέους Αντρέας, Ανατολίτης Αντρέας, Παττίχης Σάββας και Κασινίδης Ξένιος στην διαδρομή των 10χλμ.

Ιδιαίτερη αναφορά χρήζει η παρουσία των δυο Μαραθωνοδρόμων μας. Ο Μάριος Γεωργίου στην παρθενική του προσπάθεια για τα 42χλμ κατάφερε να τερματίσει με απόλυτη επιτυχία σε χρόνο 4:08:35 και ήδη ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα. Ο Μιχάλης Ρούσσος που ήρθε από την Αθήνα ειδικά για να τρέξει για πρώτη φορά στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ πέτυχε προσωπικό ρεκόρ με χρόνο 3:26:30. Ήταν ο έβδομος Μαραθώνιος για τον Ρούσσο που πλέον θεωρείτε αρκετά έμπειρος στην απόσταση αυτή.

Στον Ημιμαραθώνιο,  ο Χρίστος Κούλας άφησε στο περιθώριο τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο παρελθόν και για ακόμα μια φορά τα πήγε περίφημα. Το ίδιο καλή ήταν και η επίδοση και των υπόλοιπων Δρομέων μας που έτρεξαν τα 10 χιλιόμετρα.

  όπως επίσης και οι υπόλοιποι δρομείς μας που έτρεξαν στην απόσταση των 10χλμ ως προετοιμασία για τους Μαραθωνίους της Λεμεσού και Ρότερνταμ στις 10 Απριλίου όπου θα έχουμε και εκεί έντονη παρουσία.

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου Γ.Σ.Π.

Την Κυριακή το πρωί στο εθνικό στάδιο στίβου Γ.Σ.Π έλαβε χώρα ο Ημιμαραθώνιος του Παγκύπριου πρωταθλήματος συλλόγων της Κ.Ο.Ε.Α.Σ. που διοργάνωσε ο «Γυμναστικός Σύλλογος Τα Παγκύπρια» σε συνεργασία με το σωματείο δρομέων DRO.ME.A. Racing. Σε έναν αγώνα με έντονες υψομετρικές διαφορές και με πολλή ηλιοφάνεια που δυσκόλεψε αρκετά τους αθλητές.

Στον Ημιμαραθώνιο, ο ΑΠΟΕΛ εκπροσωπήθηκε από τον Στέλιο Στυλιανού που τερμάτισε 12ος με χρόνο 1:33:49. Στο αγώνισμα των 5 χιλιομέτρων έτρεξε ο Χριστόδουλος Παπαευτυχίου, ο οποίος κατέβαλε την 7η θέση (γενική κατάταξη, 5η στους άντρες) με χρόνο 23:50.

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER