Σε Θεσσαλονίκη και Πελοπόννησο ο ΑΠΟΕΛ

19/04/2019

Με τον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη και το τρίαθλο 70.3 Greece, Costa Navarino, συνεχίστηκε η δράση του Τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ την Κυριακή 14 Απριλίου.

Μαραθώνιος Μέγα Αλέξανδρος
Τέσσερεις γαλαζοκίτρινοι δρομείς έτρεξαν με μεγάλη επιτυχία στο μεγαλύτερο αγώνα της Μακεδονίας, στο Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος".

Οι Μιχάλης Ρούσσος και Σπύρος Βασιλείου συμμετείχαν στην ιστορική απόσταση των 42.195χλμ., από την Πέλλα στη Θεσσαλονίκη και είχαν εξαιρετική παρουσία. Οι Αντώνης Χατζησάββας και Κυριάκος Ταλιαδώρος έτρεξαν επιτυχώς τις απόστασεις των 10χλμ και 5χλμ αντίστοιχα.

IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino
Ο τριαθλητής μας Πάνος Γεωργιάδης έλαβε μέρος στο πρώτο Ironman 70.3 Greece στο Costa Navarino της Πελοποννήσου. Ο αθλητής μας κατάφερε να τερματίσει με επιτυχία τον επίπονο αγώνα των 1,9 χιλιομέτρων κολύμπι, των 90 χιλιομέτρων ποδηλασίας και των 21 χιλιομέτρων τρέξιμο.

Θερμές ευχαριστίες στo Μέγα Χορηγό μας ICE Power και στους υποστηρικτές μας Compressport Cyprus, Pulsin Protein Bars, Cyprus Theopisti Nut Butters, και Pro-Αction.

Ευχαριστίες ακόμη στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook