Σπουδαίο διπλό και προβάδισμα πρόκρισης

10/04/2017

Μεγάλο διπλό στο Κίτιον πέτυχε απόψε ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας επικράτησε μετά από ανατροπή της Ανόρθωσης με 3-1 και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στην τελική φάση του πρωταθλήματος Futsal. Τα τέρματα σημείωσαν οι Περικλέους, Magno και Leo. Την Πέμπτη στις 20 Απριλίου θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας στο Λευκόθεο.

Ο ΑΠΟΕΛ πήγε στη Λάρνακα για το μπρέικ και τα κατάφερε. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Πλατή κατέθεσαν ψυχή στο παρκέ του «Κίτιον» και επιβεβαίωσαν με σπουδαίο διπλό την ανωτερότητα τους.

Ο αγώνας δεν άρχισε καλά για την ομάδα μας, αφού βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ. Εντούτοις, οι γαλαζοκίτρινοι δεν παρασύρθηκαν από την αρνητική εξέλιξη και με αντεπίθεση διαρκείας έφεραν τα κάτω πάνω. Προτού ολοκληρωθεί το ημίχρονο ισοφάρισαν με τον Περικλέους και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να είναι καλύτερη και δημιούργησε ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα. Προς το τέλος του αγώνα, οι δυο Βραζιλιάνοι Magno και Leo, έστειλαν από μια φορά την μπάλα στα δίχτυα και έγραψαν το τελικό 3-1. 

Γιώργος Πλατής:  Ρακβααγκ (Τ), Αλεξίου, Λέο (Τ), Καράσκο, Ομήρου, Ζαντής, Στυλιανού, Χριστοδούλου, Μάκνο, Σ.Χριστοδούλου, Πλατή

 

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER