Στέλιος και Εμμανουήλ στο Παγκύπριο πρωτάθλημα στίβου

19/06/2018

Με το Παγκύπριο πρωτάθλημα στίβου συνεχίστηκε το περασμένο σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου η δράση του τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ.

Οι Στέλιος Τσιάρτας και Εμμανουήλ Λιμαντζάκης  εκπροσώπησαν το ΑΠΟΕΛ στο Παγκύπριο πρωτάθλημα στίβου της Κ.Ο.Ε.Α.Σ που διεξήχθη στο στάδιο «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι και διοργανώθηκε από τον Γυμναστικό Σύλλογο Ευαγόρας (Γ.Σ.Ε.).

Το Σάββατο 16 Ιουνίου ο αθλητής μας Στέλιος Τσιάρτας είχε αρκετά καλή παρουσία στο αγώνισμα των 1500 μέτρων και τερμάτισε στην 7η θέση.

Την ίδια ημέρα ο έφηβος πρωταθλητής μας Εμμανουήλ Λιμαντζάκης έτρεξε στο αγώνισμα των 3χλμ. μετά φυσικών εμποδίων. Παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε αθλητές της κατηγορίας των Ανδρών,  έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και κατέλαβε την 4η θέση.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 17 Ιουνίου ο Λιμαντζάκης συμμετείχε στο αγώνισμα των 800 μέτρων. Ο αθλητής μας, εμφανώς επηρεασμένος από την τεράστια προσπάθεια της προηγούμενης ημέρας, αρκέστηκε στην 7η θέση.

Επόμενοι αγώνες:
Το επόμενο Σάββατο 23 Ιουνίου το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ θα λάβει μέρος στο νυχτερινό αγώνα «Running Under The Moon» που θα διεξαχθεί στο Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας, με αφετηρία τις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου Κύπρου.

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη
Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στα συμπληρώματα διατροφής Pro-Αction, στην ιστοσελίδα www.sports-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχουν στο Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook