Τα σπορ του ΑΠΟΕΛ στο Fan Day στον Αρχάγγελο

11/11/2018

Καλαθόσφαιρα αλλά και Μπόουλινγκ είχαν την τιμητική τους στο Fan Day που έγινε στο προπονητικό κέντρο «Parismatch Αρχάγγελος», την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου, με την ευκαιρία των 92ων γενεθλίων του ΑΠΟΕΛ. Χιλιάδες κόσμου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους αθλητές του ΑΠΟΕΛ αλλά και να μυηθούν στα μυστικά του Μπόουλινγκ από την πολυνίκη ομάδα του Θρύλου.

 Αντιστοίχως, εκατοντάδες μικροί αλλά και μεγάλοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ δοκίμασαν την τύχη τους στο μπάσκετ, υπό την καθοδήγηση των κοριτσιών της γυναικείας ομάδας αλλά και των ανδρών. Αμφότερες οι ομάδες, παρά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στους φιλάθλους, όπως συνέβη και με τις ομάδες Φούτσαλ, Βόλεϊ, Χάντμπολ και Ποδηλασίας.

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές και τον πρόεδρο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ κ. Πετρίδη, την τούρτα των 92ων γενεθλίων έσβησαν ο αντιπρόεδρος του Σωματείου κ. Αλέξανδρος Ασπρής και οι αθλητές Βίκτωρας Ιερωνυμίδης, Ανδρέας Μαλαός, Παντελής Παντελή και Μιχάλης Πουμπουρής, εκπροσωπώντας μπάσκετ, φούτσαλ, βόλεϊ και ποδηλασία, αντίστοιχα.

FOLLOW US ON TWITTER

Find Us On Facebook