Υδατοσφαίριση για κορίτσια από τη νέα χρονιά

14/06/2017

Το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ με περηφάνια ανακοινώνει ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα λειτουργήσει τμήμα εκμάθησης υδατοσφαίρισης για κορίτσια.

Μέσα στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης του Υδάτινου Αθλητισμού, ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει την δυνατότητα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε κορίτσια που έχουν γεννηθεί από το 2005-2008 να συμμετέχουν σε Τμήμα Εκμάθησης Υδατοσφαίρισης. Το συγκεκριμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομάδας μας θα περιλαμβάνει κολύμβηση και τεχνική υδατοσφαίρισης για όλα τα κορίτσια τα οποία θα επιθυμούσαν να γνωρίσουν το συγκεκριμένο άθλημα.

Για τον σκοπό αυτό το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ θα διοργανώσει στις 22 Ιουνίου στις 18:00, ένα WATERPOLO OPEN DAY PRACTICE για όλα τα κορίτσια που θα ήθελαν να έχουν μια πρώτη επαφή με το άθλημα της υδατοσφαίρισης στο κολυμβητήριο του ΑΠΟΕΛ στις εγκαταστάσεις της Σχολής ΠΑΣΚΑΛ στην Ανθούπολη. Κατά την διάρκεια της πρώτης γνωριμίας των παιδιών με το άθλημα, όλοι οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους προπονητές υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ και να ρωτήσουν όλες τις πληροφορίες που θα ήθελαν σχετικά με το νέο αυτό πρόγραμμα που εγκαινιάζει το Σωματείο μας.

Η διάρκεια του OPEN DAY για τα κορίτσια θα είναι μία ώρα, από τις 18:00-19:00. Όλα τα κορίτσια που θα ήθελαν να συμμετέχουν θα πρέπει να φέρουν μαζί τους μαγιό, παντόφλες, γυαλάκια και πετσέτα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στον αριθμό του τμήματος κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης ΑΠΟΕΛ 96-260487.    

Find Us On Facebook

FOLLOW US ON TWITTER